Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Copyright Sanna Mattsson 2009

.

.

# 17

REMONTOINTIA JA MUUTTOLAATIKOITA

.

Eli me ollaan nyt sit vihdoin muuttamassa tuolta meidän väliaikaiseta kodista ihan omaan kotiin.. (en kyllä tiedä miten se eroaa tuosta, mä ainakin olen asunut tuossa koko ikäni.. mut äiti sanoo että se on muuttanu Apan kanssa jostain muualta tuohon kuulemma vähäksi aikaa.. No joo, 2,5v.. )

Mutta asiaan, me ollaan nyt sit mamman ja Apan kanssa muutettu Hakunilaan, jossa meillä on mukava iso asunto ja oma parveke.. äiti sanoo sitä kaksioksi, mutta kyllä sillä täytyy aika huono matikkapää olla kun mäkin osaan laskee sen verran että siinä on ainakin 4 eri huonetta, yhdessä tosin on vessan pönttö ja siellä saa vettä niskaansa, joten sinne ei kannata mennä!! onneks se sijaitsee vähän erillään muista huoneista niin ei ainakaan vahigossa joudu sinne.. Yhdessä huoneessa on jääkaappi ja kolmannessa sänky ja meidän lelut.. mutta paras on se iso huone, missä on meidän uusi sohva!! Very Happy Se on niin pehmeä (äitin sanoi että siinä on höyhentäyte ja luojan kiitos me ei olla semmosia jotka rikkooo huonekaluja.. mitähän se silläkin tarkoitti?!) siinä on mukava köllötellä, etenkin siinä divaanilla.. äiti vaan jaksaa kokoajan mumista että eikö me voida nukkua missään muualla, kun hän haluais olla siinä divaanilla.. en ymmärrä mitä se valittaa.. onhan sitä sohvaa vielä kolmemetriä jäljellä, vaikka me nyt nukuttaiskiin siinä pehmeimmässä kohdassa.. No, sopu sijaa antaa..

Parvekekin on kiva, kun siellä lattialla voi köllötellä auringon paisteessa.. ihmetyttää vaan kun välillä alkaa kuulumaan ääniä jostain, mut mitään ei kumminkaan näy.. lapsilta ne kumminkin kuulostaa, mut lieko sit jotain maahisia tms. se parveke on muutenkin aika ihme laatikko, kun se leijuu ilmassa.. äiti kerran näytti mulle parvekelasien läpi miten korkeella ollaan ja mua alkoi ihan huimata.. ihan varmuudeksi sitten työnsin kaikki jalat eteen, ettei se vaan sais päähänsä pudottaa mua, kun noista ihmisistä kun ei koskaan tiedä.. Eli yhdeksännessä kerroksessa kuulemma asutaan, eli jossain puitten latvojen yläpuolella.. mä kyllä ihmettelinkin yks päivä kun lokki lenteli meidän parvekkeen ohi..

Juu, eli siellä ollaan nyt sitten hengailtu muuttolaatikoiden keskellä, ensin me maalattiin.. tai itseasiassa äiti ja Arvo maalas, mun mielestä ne maalit hais niin pahalle et menin parvekkeelle nukkumaan.. Onneks Arvo sitten autto kumminkin äitiä, kun tuskin siitä muuten ois mitään tullu. Arvo oli jopa niin avulias että teki itsestään värikartan että kun sukulaiset kyseli että minkä värisiks seinät maalattiin niin äiti pysty Arvosta näyttää..

Tällä viikolla onkin sit lähinnä kasattu hyllyjä ja laitettu kaikkee tilpehööriä paikoilleen.. mä oon auttanu äitiä kattomalla vierestä ja tutkimalla ettei muuttolaatikoihin oo jääny mitään tärkeetä..

Meidän talossa on semmonen hassu laatikko mihin mennään ja sit kun siellä on vähän aikaa, niin tuutkin ulos ihan jostain eri paikasta.. se on varmaan joku aikakone tai jotain.. jännää.. Smile

Meidän talon alla on muuten tosi iso myyränkolo, käytiin eilen sitä katsomassa, mentiin sinne sillä taikalaatikolla ja laitettiin äitin vaatteita sen myyrän pesukoneeseen, toivottavasti se ei suutu.. tutkitiin sit sitä koloa vähän tarkemmin niin, siellä oli hirveesti erilaisia kammioita, yhdessä niistä oli semmosia verkkohäkkejä.. mua rupes kyl vähän epäilyttämään että ottaakohan se myyrä sinne pieniä koiria vangiks ja kiduttaa niitä.. vielä en onneks nähny yhtään koiraa.. mut kauheesti kaikkea tavaraa siellä oli.. Onneks me lähdettiin sieltä pois ennen kun se myyrä tuli takaisin..

Mentiin käymään meidän koirapuistossa, ollaan nyt käyty siellä joka päivä.. siel on tosi kivoja kavereita!! viimeks siellä oli yks mun ikänen Corgi poika jonka kanssa leikittiin ja nyt siellä oli eri kokosia ja näkösiä Espanjasta pelastettuja koiria + yks ihana staffi tyttö ja 1 berni meillä oli tosi hauskaa (toim. huom. Onni paino kun ohimovikanen hirvi ympäri puistoo kun muut katto hölmisyneenä vierestä) vähän siellä yks toinen uros mulle rähisi, kun olltiin rakastuttu samaan tyttöön, mut mä en antanu sen häiritä kun se tyttö selkeestikin tykkäs musta enemmän.. Very Happy
sitten se toinen joutukin jäähylle, kun oli vaan kokoajan mun kimpussa, mut mä en viittiny ottaa sitä tosissaan ku se oli niin pienikin..

Painittiin siellä varmaan joku tunnin verran, mut si oli pakko lähtee, kun äiti sanoi ettei jaksa kantaa meitä kotiin.. kotimatkalla se yritti hukuttaa meidät mattojen pesualtaaseen.. kiven kovaa se väitti et ois vaan halunnu juottaa meidät, mut ei meitä nyt noin vaan naruteta..

Meillä on kyllä niin kivat lenkkimaastot tuolla uudessa kodissa!! mettiä pikin pääsee kävelemään vaikka kuinka pitkälle!! yks päivä käytiin kattomassa hevosiakin.. ja äiti höpöttää että loppukestä voidään mennä kävellen näyttelyyn siihen urheilupuistoon.. kyllä se mulle käy, jos se ehdottomasti haluaa rontata niitä tavaroita sinne mukanaan, minun askel on kyllä kevyt kun tiedän että siellä on paljon tyttöjä joitten kanssa voi flirttailla.. Smile

Mut nyt täytyy antaa ton äitin tehdä töitä välillä, ettei sen pomo ala valittaa.. mut kirjottelen taal lisää kuulumisia kun ehdin, äitikin jää lomalle ens perjantaina, niin sit voidaan tehdä kaikkea kivaa ja päästään lopullisesti muuttamaankin..

Jep, mut palaillaan taas!!

-Onni-
(ja Arvokin laittaa terkkuja kaikille)
.

.

TAKAISIN

.

Copyright Sanna Mattsson 2009

©2019 layout6 - suntuubi.com